6/17/09

Võistluspäev seljataga. Emotsioonid laes.


Hoolimata enam kui 21tunnisest päevast ei ole Nordea Sailingteami liikmed ei tüdinud ei väsinud. Eilne võttepäev andis kogu võistkonnale nii suure laengu, et tänased töised toimetused suisa lendavad käes.Samamoodi nagu jaht eile merel.

Aimar tunnistas siiralt, et regatil osalemine oli üks lahedamaid firmaüritusi tema karjääri ajaloos. ”Igatahes on Nordeal nüüd oma purjetamismeeskond ning loodame, et saime sellega tuua merd ja purjetamist Nordea rahvale lähemale (mõeldes siinkohal ka Nordea logole). Siinkohal tänud toetajaskonnale - teie poolehoid oli kirjeldamatu. Sõidaksin kõhklemata sama tiimiga julgelt merd edasi ja seda enam, kui peakohal lehvimas kõrgelt Nordea lipp,” ütles Aimar.

Mõni päev tahaks lasta sündmusel seeduda, seejärel tuleb aga üle vaadata suur hulk pilte, jagada võistluses käinute emotsioone nendega, kes kuival maal kõigele kaasa elasid ning paika panna tiimi edasine tegevusplaan.

Kui purjetamise meeskond juba loodi, tuleb sellega edasi minna... Kuhu? Eks aeg näitab.

Esimene saade, kus Nordea Sailingteam oma oskused purjetamises proovile paneb, on Kanal2 eetris juba 27. juunil. Jahtkondade tegemisi saab jälgida läbi suve. Samuti anname Nordea tiimi tegemistest teada siinsamas blogis!

No comments:

Post a Comment