6/10/09

Kes kellele ära teeb?

Nordea Sailingteami esmaspäevane treening kujunes mitteametlikuks mõõduvõtmiseks eelseisva võistluse ühe konkurendiga – Olympic Casino võistkonnaga. Mõlemad meeskonnad olid ühel ja samal ajal lainetel kätt (lisaks jalga, selga, õlga jne) harjutamas. Nii mööduski osa treeningu ajast siksakke tehes, mille eesmärgiks oli konkurentide paadile igati ära teha. Eeltoodu on loomulikult väike ajakirjanduslik liialdus, sest tegelikult olid mõlemad võistkonnad sõbralikult meelestatud ja teineteise proovilepanek ja tagant utsitamine käib ju asja juurde.

Teisipäevases trennis olid Riivo ja Evelyn kahekesi ja siis juba esitati oma mereõigusi ära kasutades väljakutse oluliselt suuremale jahile, mille peal seilas juhtumisi ka üks Riivo sõber. Meie treener Piret Pomerants oli meeldivalt üllatunud, et vastastel ei olegi niipalju parem käik kui arvata võiks. Ilm on kohati isegi liiga ilus, tuult võiks alati rohkem olla aga päris aeru pole veel pidanud kätte võtma.

Üldise arvamuse kohaselt on naissoo esindajad alati krapsakamad ja kohusetundlikumad. Väitele tuleb au anda, sest ainuke Nordea Sailingteami liige, kes siiani kõik treeningud usinalt kaasa on teinud, on loomulikult Evelyn! Meeskond on küll iga kord esindatud, kuid erinevates koosseisudes. Kop-kop kohusetundele! Mehed, te vaid vaadake Evelyni jalgu. Jah, need on praegu sinikaid täis, aga nii ju valmistutakse lahinguks. Nii ennastohverdavalt on ta Nordea Sailingteami treeningutes oma panuse andnud, lainete ja tuulega võidelnud, unustanud töö- ja kodused mured…

Raske treeningul, kerge lahingus. Harjutatud on juba piisavalt, et merel hakkama saada. Meeskondlik koostöö vajab veel veidi timmimist! Selleks on aeg veel mõned treeningud.

No comments:

Post a Comment