6/11/09

Kolmapäevaselt regatilt tõime võidu koju!



Paistab, et meie meeskonna harjutamine annab juba tulemusi ja koostöö sujub hästi, sest 10. juuni regatilt tõi võidu koju just Nordea Sailingteam! Hurraa ja palju õnne!

Nimelt korraldab Sailing Center läbi suve igal kolmapäeval purjetamisoskuste lihvimiseks ja asjast huvitatute kokkuviimiseks omasuguste merehuvilistega harjutuslik-seltskondlikku regatti. Läksime siis meiegi.

Infoks: regatil oli kokku 5 etappi, millest 4 võitsime meie (jälle Hurraaa!). Kuigi ka viiendas etapis olime finišis teistest pikalt ees, juhtus meil väike apsakas ja pidime seetõttu ühe „auringi“ tegema.

Kokku osales äsjavõidetud regatil viis alust, teiste seas ka LHV võistkond, kellega asutakse rinda pistma esmaspäeval. Nagu ikka, on mõni meeskond pädevam kui teine.

Merejumal oli aga seekord küll meie poolt, sest juhtija positsioon oli pidevalt meie käes. See üks sõit läks väheke nihu, sest tuule tõttu sõitsime finishis boist valelt poolt mööda. See andis tagant tulijatele võimaluse meist mööda kihutada. Kokkuvõttes oli tegemist väga mõnusa üritusega (veel üks Hurraa!).

Kiidusõnad siit ühele meie tiimi treenerile Alar Volmerile, kelle juhendamisel jaht nii oskuslikult meremiile mõõtis. Silmapaistva soorituse jahi juhtimisel tegi aga Riivo.

Terviklik Nordea Sailingteami meeskond (ehk seekord siis kõik meeskonna liikmed: Evelyn, Aimar, Riivo ja Erkka) peaks plaanide kohaselt jahil kokku saama täna. Ikka pirital, ikka 17.30.

Ja veel üks Hurraa!

Kolmapäevane regatt pildis siin: Kolmapäevaregatt

1 comment: