6/1/09

Evelynist


Iga tööpäeva hommikul läheb Evelyn Nordea Panka, et täita krediidiadministratsiooni osakonna juhataja ametit.

Esimene kokkupuude jahiga oli tal neljandas klassis, kui käis kommivabriku jahiga “ Edda“ preemiareisil. ” Siis oli see jaht veel tuttuus ja mega suur,” tõdeb Evelyn. Teadlikumalt hakkas merehaigus tal süvenema umbes 15 aastat tagasi.

Kes vähegi merd on sõitnud teab, et igal meeskonnaliikmel on täita oma roll. ”Katsun mitte jalgu jääda ja olen lihtsalt ilus. No ja kui just juhtun mõne otsa peal istuma, mida on vaja peale tõmmata või järgi lasta, siis olen parajasti soodiMEES. Vaatamata sellele, et naine pole kellegi mees,” räägib ta.

Üks Evelyni lemmikameteid on aga olnud kreenis kambüüsis mingit toitu keeta või hakkida - põrandaks on vaheldumisi sein ja köögikapp.

Evelyni sõnul algab jahisõidul kõik austusest ja armastusest mere vastu, tahtmisest merel just nimelt purjetada. ”Vaja on ka nutikust ning annet seda kõike ära õppida ja abiks oleks võime ka selle unistuse jaoks finantsi sebida. Üks tark mees ütles kord jahimeeskonnast lahkudes „Ma võin kodus ka külma dušši all dollaripakke pooleks tõmmata“. Minu tugevaimaks küljeks ongi tahtmine. Ja dollarid... :)"

Oma hinge ainult ja jäädavalt meresõidule ta andnud ei ole. Küll aga kriibib. Nagu kõrvaltoodud pildilt näha, on üks suurem tükk Evelynist muusika jagu.

Erilisi ootusi telesaate suhtes tal ei ole, sest pole ju õrna aimugi, mis saama hakkab.

No comments:

Post a Comment