6/3/09

Nordea Sailingteam esimest korda merel


Juba asutamiskoosolekul sai paika pandud, et tulgu taevast või pussnuge, 2. juunil saab meie purjetamise meeskond esimest korda jalad märjaks.

Mõni aeg pärast seda, kui osa päevasest tööajast oli kulutatud suhtlusele „kes võtab kelle auto peale, mis kell ja kus antakse start?“, oli meie vapper meeskond Pirital ja valmis oma oskusi suvises kuid Põhjamaiselt külmas meres proovile panema. Täiskoosseisu trennis osalemiseks olekski utoopiline tahta, seega oli esindatud enamus kolme hakkaja purjetaja näol.

Nagu ikka, ei lähe miski kunagi nii nagu plaanitud ja sedapuhku saame kaebuse esitada ilmasättijale. Tuult oli vähe ning paaril korral jäi napilt puudu, et meeskond oleks aerud appi võtnud. Et tegemist oli esimese treeninguga, võib tuule puudumist ka positiivselt võtta – jäigi rohkem aega teooria kinnistamiseks.

Päeva lõpuks tuleb tõdeda, et seltskond on ülilahe ja kui esialgu oli tegemist vaid kujutletava projektiga, siis nüüd on igas meeskonnaliikmes süttinud säde. Tahaks ju rohkem, tahaks paremini, sujuvamalt, tuulisemalt, uhkemalt…

Järgmine treening toimub juba esmaspäeval, 8. juuni.

Niikaua, kuni meie teeme kuiva trenni, vaata Sina pildilist ülevaadet esimesest treeningust siit:


No comments:

Post a Comment